Olcsó vacsora.

2011 november 16. | Szerző: |

Személyenként megtisztítunk 30 dkg burgonyát, felvágjuk cikkekre, megforgatjuk fűszeres olajban, amibe sót, őrölt borsot, kicsi őrölt köményt, és karikára vágott hagymát tettünk.Ezután tűzálló tálban vagy tepsiben  lefedve  puhára sütjük a sütőben.Nyers hordós káposztával fogyasztjuk. Aki hússal szereti, szórhat a burgonya közé felaprított sonkát, bacont, vagy parizert.Nagyon finom,olcsó, laktató, és  nem olyan  zsíros, mint a szalmaburgonya. Húsokhoz köretnek is kiváló.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!