Mivel spórolhatunk nyáron?

2011 augusztus 23. | Szerző: |

Az uborkából savanyúságot készít, a paradicsomból ivólevet, ha van paprika is, akkor lecsót. A fagyasztót is rakjuk tele a saját magunk által termelt zöldséggel, és gyümölccsel.Így télen csak benyúlunk a fagyasztóba, vagy leemelünk a kamra polcáról egy üveg lekvárt, vagy savanyúságot. Olcsóbb, és finomabb, mint a boltban kapható. A belefektetett munka ezerszeresen megtérül, ha látjuk, amint családunk jóízűen fogyasztja az általunk készített finomságokat.Én az első sóska és eper megjelenése után töltögetem az üvegeimet,  cseresznye, meggy, málna, szeder,sárga és őszibarack,amit ősszel a birsalma a szilvalekvár, a paradicsomivólé, a lecsó, a kecsap és a hordós káposzta készítésével fejezek be. Akinek nincs kertje, de kedvet kapott a házi konzerválásra, vásároljon a piacon, ahol nyáron jóízű magyar árukból lehet válogatni.

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!