Olcsó csőbensült, hordóskáposzta

2011 január 22. | Szerző: |

Hozzávalók:

1kg savanyú káposzta,

1kg burgonya,

3 fej hagyma,

só, őrölt bors,

szerecsendió

1 kávéskanál delikát.

hurka, vagy házikolbász.

Elkészítés:

Egy hőálló tálat kenjünk ki olajjal, a burgonyát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és a fűszerekkel megszórjuk.Utána a hagymákat rákarikázzuk  a burgonyára. Erre jön a hurka, vagy kolbász, majd a kicsit olajjal megkevert savanyú káposzta. Alufóliával letakarjuk, és 50-60 percig 190C°pároljuk.   A káposztára tehetünk bacon szalonnát is. A fóliát levéve, még kicsit pirítjuk a tetején a bacont.kb: 5 percig . Finom egytálétel. Jó étvágyat!

Kommentek

(A komment nem tartalmazhat linket)


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

A Google és Facebook belépéssel automatikusan elfogadod felhasználási feltételeinket.

VAGY


| Regisztráció


Üzenj a blogger(ek)nek!

Üzenj a kazánháznak!

Blog RSS

Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!