Olcsó csőbensült, hordóskáposzta
2011 január 22. | Szerző: cseveg |
Hozzávalók:
1kg savanyú káposzta,
1kg burgonya,
3 fej hagyma,
só, őrölt bors,
szerecsendió
1 kávéskanál delikát.
hurka, vagy házikolbász.
Elkészítés:
Egy hőálló tálat kenjünk ki olajjal, a burgonyát megtisztítjuk, felkarikázzuk, és a fűszerekkel megszórjuk.Utána a hagymákat rákarikázzuk a burgonyára. Erre jön a hurka, vagy kolbász, majd a kicsit olajjal megkevert savanyú káposzta. Alufóliával letakarjuk, és 50-60 percig 190C°pároljuk. A káposztára tehetünk bacon szalonnát is. A fóliát levéve, még kicsit pirítjuk a tetején a bacont.kb: 5 percig . Finom egytálétel. Jó étvágyat!
Kommentek
(A komment nem tartalmazhat linket)
Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:
Hmmm…. jól hangzik!